Totalentreprise

Den optimale vej til målet

Vores erfaring er, at vi leverer mest værdi til vores kunder, når vi håndterer og projektstyrer alle dele af opgaven – fra rådgivning og projektering til hele installationen står færdig og klar til at tage i brug.

Vi er kendt for at levere enkle og effektive installationsløsninger, og det gør vi bedst, når vi er med helt fra starten. Vores gennemtænkte løsninger og kompetente rådgivning udspringer nemlig af en dyb involvering i det samlede byggeprojekt, og det skaber optimal værdi i vores leverance. Et erfarent overblik i projektstyringen kombineret med dygtige og professionelle håndværkere sikrer, at vi når i mål inden for den aftalte tidsramme. Jo før vi kan komme i gang med at planlægge, koordinere og tage dialogen, jo bedre kan vi understøtte det samlede byggeprojekt og undgå spildtid.

Fordelen ved at lade SH Installation stå for hele entreprisen er åbenlys. Vi strømliner processerne og optimerer alle steder på vejen til det færdige resultat – også hvis nogle af konditionerne ændres undervejs i forløbet. Når der ikke skal koordineres med flere leverandører, sparer det tid, ressourcer og reducerer risikoen for misforståelser eller fejl.

Rådgivning

Når SH Installation har totalentreprisen arbejder vi ofte tæt sammen med andre fagfolk som arkitekter, ingeniører eller ejeren selv, men også offentlige myndigheder. Vi rådgiver allerede fra starten om mulighederne for at anvende de nyeste, smarteste og mest hensigtsmæssige teknologier og produkter, for at sikre at alle involverede parter har et fælles beslutningsgrundlag – og vi sikrer selvfølgelig også, at den samlede installationsløsning lever op til bestemmelserne i bygningsreglementet.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om totalentreprise

Samarbejdspartnere