Om SH-I

Når installation møder relation og perfektion

Uanset om vi arbejder med renoveringer eller nybyggeri, udfører vi hver installation med omhu og præcision for at levere et optimalt resultat, og vi stræber altid efter at opnå den perfekte balance mellem funktionalitet, æstetik og energieffektivitet.

Hos SH Installation stræber vi efter at skabe og opretholde stærke forbindelser med vores kunder, fordi vi ved, at det er grundlaget for succesfulde projekter og langvarige partnerskaber. En god kunderelation er ikke kun nyttig; det er afgørende for vores arbejde. Ved at lytte til dine behov, forstå dine mål og være opmærksomme på dine præferencer, kan vi skræddersy vores løsninger, så de opfylder dine specifikke krav. En indgående forståelse og indsigt i det samlede byggeprojekt betyder ikke kun, at vi kan levere enestående tekniske løsninger, men det sikrer også, at vi er i stand til at imødekomme selv de mest komplekse udfordringer.

Men fordelene ved en god kunderelation stopper ikke der. Ved at opbygge et solidt partnerskab med dig, vores kunde, skaber vi en åben kommunikationskanal, hvor du altid kan give feedback, stille spørgsmål og dele eventuelle bekymringer. Denne åbenhed og gennemsigtighed er nøglen til, at dine forventninger altid bliver opfyldt eller endda overgået.

Så lad os sammen bygge mere end bare installationsløsninger. Lad os opbygge en relation baseret på tillid, samarbejde og respekt, der rækker langt ud over afslutningen af ​​dit projekt.

Vi vil være vores kunders foretrukne partner

 

Det vil vi opnå ved at fokusere på de samme tre ting hver gang:

1. At være teknisk stærke og tilbyde at indgå i en konstruktiv dialog meget tidligt i tilbudsfasen og dermed præge projektets løsninger og økonomi fra start.

2. At gennemføre vores entrepriser til aftalt tid og kvalitet med fokus på at være løsningsorienterede og fleksible i byggeprocessen.

3. At vi først er færdige når KS, D&V og øvrig dokumentation er afleveret, indregulering er udført, byggepladsen er ryddet, serviceaftalen er afleveret og vi har evalueret hele forløbet.

Uddannelse og grønne valg

Vi tror på kontinuerlig udvikling og efteruddannelse af vores ansatte for at sikre, at vi altid er på forkant med de nyeste teknologier, trends og bæredygtige praksisser. Dette sikrer ikke kun, at vores løsninger er opdaterede og økonomisk fordelagtige på lang sigt, men også at de på bedste måde taler ind i den grønne omstilling.

I dialogen med bygherre forsøger vi at påvirke valg af materialer i vores leverance ved at anbefale de højeste standarder for miljømæssig ansvarlighed. Vi respekterer til enhver tid bygherres valg, men vi anbefaler DNGB certificerede produkter og materialer, hvor det er muligt, så klimaaftrykket i vores leverance lettere kan indgå i LCA beregningerne for det aktuelle byggeri.

Vi tror på, at vores handlinger i dag har en direkte indvirkning på fremtiden.

Samarbejdspartnere