Blikkenslager

Smuk finish i zink og kobber

Evnen til at skabe håndværksmæssig finish har altid været efterspurgt i forbindelse med byggeri – og specielt i de allersidste faser. SH Installation leverer denne finish…

Arkitekterne har et tæt samarbejde med SH Installations erfarne blikkenslagere, og sammen finder vi løsninger i zink og kobber, som er med til at smykke byggeri i mange år frem. Samtidig er dele af løsningerne uundværlige for funktionaliteten af byggerierne. SH Installation udfører alt blikkenslagerarbejde, og om det drejer sig om inddækkede penthouseboliger, flunke på kviste eller havemure med inddækninger, så kræver det veludviklede specialkompetencer og et indgående kendskab til konstruktionstradition og lovgivning – og den viden og erfaring besidder vi!

Efter omhyggelige opmålinger på stedet udfører vi opgaven enten på vores specialindrettede værksted eller i vores specialindrettede mobile containere, som vi opsætter på byggepladsen. Således bliver det færdige resultat en unik løsning af høj håndværksmæssig kvalitet udført under kontrollerede forhold.

Ring eller skriv til os, hvis du vil vide mere om vores VVS løsninger

Samarbejdspartnere