Når installation
møder relation og
perfektion...

Om SH-I


SH Installation A/S har igennem flere år fokuseret på at blive mere end en VVS-installationsvirksom-hed. Vi har besluttet, at vi vil være vores kunders foretrukne partner, og det vil vi opnå ved at fokusere på de samme tre ting hver gang.

For det første ved at være teknisk stærke og tilbyde at indgå i en konstruktiv dialog meget tidligt i tilbudsfasen og dermed præge projektets løsninger og økonomi fra start. For det andet ved at gennemføre vores entrepriser til aftalt tid og kvalitet med fokus på at være løsningsorienterede og fleksible i byggeprocessen.
For det tredje ved at vi først er færdige når KS, D&V og øvrig dokumentation er afleveret, indregulering er udført, byggepladsen er ryddet, serviceaftalen er afleveret og vi har evalueret hele forløbet.

DS Flexhal har igennem mange år brugt SH Installation A/S på en del af vores totalentrepriser opgaver. SH Installation A/S har samme uformelle, smidige og løsningsorienterede tilgang til opgaverne, som vi selv har i DS Flexhal. Derfor har SH Installation A/S, i konkurrence, løst VVS-opgaver for os for mere end 50.000.000,00 på under fem år!

Kai Rørbæk
Salgsdirektør DS Flexhal