Blikkenslager


Evnen til at skabe håndværksmæssig finish, har altid været efterspurgt i forbindelse med byggeri - og specielt i de allersidste faser.
Arkitekterne har et tæt samarbejde med SH Installations erfarne blikkenslagere, og løsninger i zink og kobber er med til at smykke byggeri i mange år efter installationen. Samtidig er dele af løsningerne uundværlige for funktionaliteten af byggerierne. Om det drejer sig om inddækkede penthouseboliger, flunke på kviste, havemure med inddækninger, så kræver de alle veludviklede specialkompetencer, og et indgående kendskab til konstruktionstradition og lovgivning.
Når en blikkenslageropgave skal løses, kan SH Installation, efter opmålinger på stedet, udføre opgaven under kontrollerede forhold – enten på vores specialindrettede værksted eller i vores specialindrettede mobile containere. Således bliver det færdige resultat en unik løsning af høj håndværksmæssig kvalitet.
Blikkenslager2

DS Flexhal har igennem mange år brugt SH Installation A/S på en del af vores totalentrepriser opgaver. SH Installation A/S har samme uformelle, smidige og løsningsorienterede tilgang til opgaverne, som vi selv har i DS Flexhal. Derfor har SH Installation A/S, i konkurrence, løst VVS-opgaver for os for mere end 50.000.000,00 på under fem år!


Kai Rørbæk
Salgsdirektør DS Flexhal